Virkade grytlappar med nya färger

Virkade grytlappar, nya färger

Ni kanske minns att jag virkade ett par grytlappar inspirerade av julens färger? Riktigt roliga och lätta att virka. Men andra blir väldigt imponerande. Och det är ju kul;)

Nu använde jag mig att ett lite ”finare” garn, lite tunnare. Catania från Schachenmayr. Tycker att resultatet blev bättre. Hade egentligen tänkt att fodra grytlapparna med ett värmetåligt mellanlägg. Så att det med all säkerhet inte gick att bränna sig ”mellan maskorna”. Tanken var god, men i realiteten blev det inte bra. Klumpigt. Ska se om jag kan komma på hur jag kan sy på ett mellanlägg, som en baksida, på ett snyggt sätt.

Om ni missade det förra inlägget kommer mönstret här igen.

Närbild på virkade grytlappar med nya färger
Närbild på virkade grytlappar med nya färger
Inlägg skapade 58

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen