Lite väska virkad med Jacobs ladder

Virkad väska

Jag följer många Instagramkonton som har med virkning att göra. Jag får så mycket inspiration till olika projekt, att det ibland nästan kan kännas lite stressigt. Jag hinner inte med allt jag vill göra!

Mycket inspiration får jag också från olika virkgrupper på Facebook och såklart irrar jag omkring på Pinterest efter olika uppslag till idéer.

Den här väskan är gjord med en teknik som heter Jacobs Ladder. Det ser mer avancerat ut än vad det är. Min första tanke var att det skulle passa bra på ett kuddfordral. Och det tycker jag fortfarande. Men eftersom jag kan vara lite otålig, ville jag testa den genast. Alltså fram med lite restgarn, följa Youtube-videon och så blev det en liten väska. Kanske kommer att användas, kanske inte. Men nu vet jag hur man gör. Kudden kommer.

Inlägg skapade 58

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen