Om mig

Min resa till en antiinflammatorisk livsstil började i januari 2018. Jag arbetar som grafisk formgivare på ett bokförlag, och har haft förmånen att arbeta med böckerna Hälsorevolutionen och Bliss av Maria Borelius.

Jag som aldrig varit intresserad av vad jag ätit, eller hur jag levt mitt liv, blev helt plötsligt mycket inspirerad av just det som Maria skriver om.

De här omslagen har jag formgivit. Men den här bloggen har ingen koppling till böckerna eller författaren mer än att jag blivit inspirerad av dem.

Den antiinflammatoriska livsstilen.

Och när jag redan efter några månader, utan att ha försakat speciellt mycket, blev av med muffinsmagen, ja då var jag helt såld. Jag har lagt om min kost, men är en mästare på att unna mig ett glas vin eller en tårtbit. Inte varje dag, men emellanåt. Och utan dåligt samvete. Jag älskar att njuta av livet och tänker så fortsätta att göra.

Ett av mina andra stora intressen är virkning. Och jag tycker att den passar utmärkt in här i bloggen som ett inslag i den antiinflammatoriska livsstilen. Virkning är lite som meditation. Otroligt rogivande och samtidigt väldigt roligt. Dessutom går det utmärkt att lyssna på en ljudbok samtidigt.

Jag hoppas kunna inspirera dig till ett liv med god mat, bra boktips, virkinspiration, tårtor och vin. Kanske inte en traditionell antiinflammatorisk livsstil. Men min egen. Ett liv att njuta av!

Varmt välkommen,
Myran

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen