Ingredienser till en smoothie
Mat

Nytt år ny smoothie

Det känns bra att börja dagen med en smoothie. Inte för att jag alltid gör det, men just idag blev det så. Oftast försöker jag få med någon slags nöt, linfrö, bär, spenat eller annat grönt och havremjölk. Detta går givetvis att förändra hur många gånger som helst. Så min princip är att man tager vad man haver. Och ännu bättre blir det, tror jag, om jag kan få med ovanstående ingredienser i någon form. I dag gick det nästan.

Dagens smoothie gjorde jag av jordgubbar (köpte frysta), naturella cashewnötter, banan, spenat och havremjölk. Och till detta kokt ägg.

Men jag hade faktiskt redan börjat dagen med en kopp kaffe. Så jag fick till en liten periodisk fasta. Det känns ju också bra. Du kan läsa mina tankar om periodisk fasta i ett tidigare inlägg här.

jordgubbar till smoothie
Inlägg skapade 58

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen