Temperaturfilt virkad i zig zag-mönster. Garn, Eliza från cheepje.

Gör om gör rätt

Vikten av att göra om och göra rätt, ser du på bilden ovan. Började på en temperaturfilt. Dvs, man virkar ett varv varje dag och använder en färg som är kopplad till antal grader utomhus. Glad i hågen och lite ivrig körde jag igång. Men fick inte riktigt till det i början och i slutet av varven. Men tänkte att det där löser sig säkert … vilket jag till slut insåg att, nej det gör det inte. Alltså bara snällt att börja om från dag ett. Och lista ut hur det var jag skulle göra.

Du ser resultatet på den nedre ”filten”. Raka fina kanter och lika lagom hårt virkade maskor. Ett mycket snyggare resultat!

Varför är det så svårt att göra rätt från början. Jag har något emot att börja om. Tänker alltid att jag ska fixa till det senare. Dock har jag på senare tid börjat repa upp allt oftare. Jag prövar mitt tålamod till max. Och finare blir det. Nu ska jag bara försöka göra rätt från början istället …

Inlägg skapade 58

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen