En osymmetrisk virkad sjal

En osymmetrisk virkad sjal

Den här sjalen gjorde jag utan att riktigt förstå att det skulle bli en osymmetrisk virkad sjal. Det blev förvisso fin och var relativt enkel att virka. Men hur ska man använda den egentligen? Hur jag än draperar den runt mina axlar, så blir det ganska konstigt. Det borde dock finnas någon vits med att den är just osymmetrisk.

Jag minns inte vilket garn jag använde. Men det var ett fint garn som jag köpte på härva hos Yarn and Garn i Västerås. De var mycket vänliga och hjälpte mig att nysta upp garnet på plats.

Även om resultatet blev härligt, kanske jag inte virkar just detta mönster igen. Men om du blir sugen och vet precis hur du ska använda den, så tycker jag du ska surfa in på den här sidan mycrochetory.com. Det finns både som gratismönster och vill du ha det som ett diagram går det också att köpa.

Lycka till!

Närbild på osymmetrisk virkad sjal
Sjalen består av fasta maskor, stolpar och stolpar virkade i bakre maskbågen.
Inlägg skapade 58

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen