Bok av Fredrik Paulun - Biohack.

Biohack av Fredrik Paulún

Nu arbetar jag med en ny bok som handlar om att förbättra hälsan. Denna gång med Fredrik Paulún. Jag minns honom mest som den som fick mig att äta enligt GI. I alla fall under en kortare tid. På den tiden var mitt intresse för mat och hälsa nästintill obefintligt. Men just GI fastnade jag för ett tag.

Sen har ju Fredrik gjort en uppsjö av olika saker. Förutom att skriva ett antal böcker, har han föreläsningar och mycket annat inom hälsa.

Mitt jobb som grafisk formgivare på mitt förlag, innebär i denna produktion att göra ett omslag. I dagsläget finns det egentligen bara en framsidan, som väl överensstämmer ganska bra med det förväntade slutresultatet. Boken kommer ut 2 januari, men införsäljningen har redan börjat. Därför behöver man vara färdig med en design så långt i förväg.

Sen har jag jobbat fram en form för inlagan. Dvs hur allt ser ut inuti boken. Olika rubriknivåer, typsnitt och annat som gör det tilltalande för läsare att läsa.

Nu väntar jag på illustrationer från illustratören och det blir spännande att få se hur de funkar ihop med övriga layouten. Säkert jättebra!

I nästa skede är det redaktören som jobbar med texten i boken.

Det lilla jag har läst ser mycket intressant ut! Hur man helt enkelt kan ”hacka” sitt biologiska system för att må bättre. Här följer ett par länkar som tar upp detta ämne. Sen är det bara att köpa boken BIOHACK – ät rätt, må bättre, lev längre. Den går att förbeställa på Adlibris redan nu!

https://www.paleo-institute.se/vad-ar-biohacking–optimering

Inlägg skapade 58

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen